Descoperă plăcerea luxului personalizat în fiecare detaliu.

Decorarea cu Transferuri Decorative

Decorarea cu Transferuri Decorative

 

IOD – Iron Orchid Designs s-a născut din ideile și experiențele a două surori, Josie și Sally din SUA, cu mult înainte ca lucrurile vintage și do-it-yourself să fi devenit trendy. Pasiunea lor de o viață s-a materializat într-un business sub brandul Iron Orchid Designs, care întruchipează viziunea lor pentru frumusețea designului prin DIY. Fie că îți dorești o împrospătare de stil în viața ta, sau cauți căi creative de a-ți transforma căminul, IOD te va ajuta să-ți exprimi ideile cu ajutorul produselor sale.

Numele Iron Orchid adică ”Orhidea de Fier” simbolizează esența femeii cu tărie de fier și delicatețea orhideei. IOD se adresează tuturor celor care vor să îmbrățișeze frumusețea și inspirația oferită de stilul vintage și vor să realizeze lucruri deosebite, ei înșiși.

Folosiți produsele IOD pentru decorarea mobilierului, pardoselilor, pereților, materialelor textile, sticlei, pentru realizarea bijuteriilor și decorarea prăjiturilor sau pentru alte proiecte mici și mari de decorațiuni.

Întotdeauna, înaintea începerii procesului de vopsire, piesa de mobilier sau obiectul decorativ trebuie spălat și șters foarte bine de grăsimi și praf, pentru a crea un mediu prielnic vopselei.

 

 

Iată care sunt pașii de urmat:

1. PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI – Ștergeți foarte bine suprafața cu o cârpă. Ea trebuie să fie curată, fără praf, perfect uscată și netedă. Set cârpe albe – 1kg (pamvintageboutique.ro)

 

 

2. CROIREA DESENULUI CE URMEAZĂ A FI FOLOSIT – înainte de a trece la vopsit, ne vom imagina cum am vrea să arate produsul final cu transferul IOD. BROCANTE transfer decorativ (pamvintageboutique.ro) ATENȚIE!!! croiți transferul împreună cu hârtia suport pentru a evita deteriorarea adezivului de pe spatele imaginii.

 

3. VOPSIREA SUPORTULUI - După ce am șters produsul și am croit transferul decorativ IOD, trecem la vopsirea suprafeței suportului. Puteți utiliza o pensula care are păr natural, la fel ca cea de pe site Pensulă plată mică, pentru detalii – nr.16 (pamvintageboutique.ro). Luați pe pensulă nu foarte multă vopsea și începeți să vopsiți, în toate direcțiile, suprafața pe care vreți să o decorați. După ce ați terminat de vopsit,

 

Aveți două variante de a usca produsul:

A. Îl lăsăm la uscat la aer, în camera unde ne desfășurăm activitatea, până la uscarea completă, sau

B. Acesta poate fi uscat cu un uscător de păr, în caz că doriți grăbirea procesului de uscare.

După ce s-a uscat complet vopseaua, vom trece la pasul următor.

4. APLICAREA TRANSFERULUI IOD - După ce V-AȚI ASIGURAT că este FOARTE BINE USCATĂ VOPSEAUA, mai dați încă o dată cu o cârpă curată peste suport, luați transferul cu atenție și îndepărtați cu grijă hârtia albă din spate. Apropiați încet transferul de suprafața pe care doriți să-l aplicați. Aveți grijă să nu se atingă de nimic până când nu l-ați centrat corect. Începeți să-l frecați într-unul dintre colțuri, cu ajutorul aplicatorului din pachet.

 

 

 

 

 

5. VERIFICAȚI IMAGINEA TRANSFERATĂ. Întâi verificați dacă s-a transferat toată imaginea. Dacă vedeți că au rămas porțiuni netransferate, pur și simplu așezați înapoi folia și frecați iarăși. Apoi verificați cu degetul dacă s-a lipit bine toată imaginea. ATENȚIE: acesta este un pas foarte important! Trebuie să fie lipită complet toată imaginea pe suport!

 

6. LUSTRUIȚI ÎNTREAGA IMAGINE – cu folia albă rămasă, cu mișcări circulare veți lustrui întregul transfer.

7. SIGILAȚI ÎNTREAGA LUCRARE – după ce v-ați asigurat că totul este bine transferat, începeți să sigilați lucrarea.

8. SIGILAREA LUCRĂRII – Avem două variante de a sigila:

CU LAC – putem lăcui cu un strat, două, de lac CEDRIA Sol Lasur – mat, satinat sau lucios, cu protecție UV – 0,25 l (pamvintageboutique.ro)

 

 Vrei să înveți să îți personalizezi propriul spațiu sau dorești să oferi un cadou cu adevărat original? Recomandăm Kiturile Decorative Pam Vintage Boutique. 
 

Suport clienti Luni - Vineri - 09:00 - 17:00, Sambata 09:00 - 14:00

0732090147 0742026040 office@pamvintageboutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!