Descoperă plăcerea luxului personalizat în fiecare detaliu.

Despre Ștampilele IOD

Despre Ștampilele IOD
DESPRE ȘTAMPILELE IOD

 

Ștampilele IOD pot fi folosite pe nenumărate proiecte cum ar fi: mobilă, obiecte vestimentare, obiecte decorative, etc.

1. Pregătirea ștampilelor – După ce ați desfăcut ambalajul, observați că pe partea din față a ștampilelor se află o foaie acrilică pe care o veți îndepărta (foaia de suport va rămâne pe spatele ștampilei). Luați o hârtie abrazivă de granulație 240 sau 360 și, foarte ușor, lustruiți în toate direcțiile, doar o singură dată. La final, ștergeți ștampilele cu un șervețel umed și sunt gata de utilizare. Veți observa că suprafața ștampilelor nu mai este fină ca la început. ATENȚIE: ștampilele se lustruiesc cu hârtia abrazivă numai când este desfăcut pachetul, adică la prima utilizare.

2. Pregătirea suprafeței proiectului –Obiectul care va fi ștampilat este vopsit în două straturi.

3. Planul amplasării ștampilelor – După ce obiectul ce urmează a fi ștampilat este perfect uscat, putem începe să ne jucăm cu ștampilele. Vă imaginați unde ați vrea să puneți ștampilele și cum ați vrea să arate.

4. Ștampilarea - în acest moment veți putea folosi ștampilele IOD Decor Stamps - Stampile decorative (pamvintageboutique.ro), tușiera IOD INK PAD – tușieră (pamvintageboutique.ro) și cerneala IOD IOD DECOR INK BLACK – cerneală neagră (pamvintageboutique.ro). Desfaceți o sticluță de cerneală și puneți o cantitate generoasă pe buretele tușierei (dar nu foarte mult). Dacă doriți să ștampilați haine, va fi nevoie și de mai multă cerneală pe ștampile. Cu ajutorul unui BRAYER – rolă rigidă IOD (pamvintageboutique.ro), puteți pune cerneala pe suprafața ștampilei, sau pur și simplu tamponați pe ștampilă cu tușiera. Întoarceți ștampila și o plasați pe suprafața proiectului pe care îl aveți în derulare. Încercați să nu mișcați mâna în timpul ștampilării și apăsați uniform cu degetele. Vă recomandăm ca, la început, să exersați ștampilând întâi pe o coală de hârtie, după care treceți la proiectul final.
 

5. Mascarea – mascarea vă ajută să aplicați cu ștampila mai multe modele unul peste altul, astfel încât să obțineți o imagine 3D. Marea majoritate a pachetelor cu ștampile vin însoțite și cu folii de mascare. În cazul în care ați pierdut o folie de mascare, puteți să o refaceți. Luați ștampila care a rămas fără mascare, puneți cerneală pe ea prin tamponare cu tușiera și pe o coală de hârtie ștampilați. Decupați modelul rezultat și, astfel, v-ați creat propria folie de mascare.

6. Finalizarea lucrării – ca orice proiect vopsit și ștampilat, acesta trebuie și sigilat. Dacă doriți sigilarea cu lac, vă recomandăm să așteptați până a doua zi, până la uscarea completă.

 

 

Ștampilele IOD IOD Decor Stamps - Stampile decorative (pamvintageboutique.ro) sunt foarte versatile și pot fi utilizate în mult mai multe moduri. Urmăriți-ne în continuare pentru a le descoperi pe fiecare în parte!

 

 

Suport clienti Luni - Vineri - 09:00 - 17:00, Sambata 09:00 - 14:00

0732090147 0742026040 office@pamvintageboutique.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!